Silverfeet Hoefbalsem

Dit is een recensie van Guusje Van Lith (@guusjegisellex) uit Nederland van de Silverfeet Hoefbalsem die wij te koop aanbieden. Lees hier wat ze denkt nadat ze het op haar paard Chablis heeft geprobeerd.
Chablis, mijn voormalige Gelder-dekhengst van twaalf jaar oud, staat al negen jaar helemaal op ijzers. Een paar maanden geleden besloot ik om de ijzers aan de achterpoten te laten verwijderen. De smid kwam elke zes weken langs, maar het herstel verliep erg langzaam.

De volgende problemen zijn opgetreden:
- Ze brokkelden af;
- Ze vertoonden een scheur;
- Ze waren erg kwetsbaar;
- De hoef rechtsvoor had een losse wand. Het gevolg hiervan kan zijn dat bacteriën in de hoeven kunnen binnendringen.

Ik ben elke dag Silverfeet Natural Hoofbalm gaan gebruiken. Silverfeet is een unieke mix van natuurlijke filters met biomaster antimicrobiële technologie die de groei van bekende hoefmicroben remt. Het gaf een mooie transparante laag over de hoeven.
Na een paar dagen zag ik al een duidelijk verschil. De hoeven waren minder broos en daardoor brokkelden ze minder af.

Na 4 dagen

Apparel - Silverfeet Hoof Balm

na 7 dagen


Ik was niet bekend met het gebruik van Silverfeet, maar ik ben erg blij met het snelle resultaat. Ik kreeg complimenten van de hoefsmid voor de voortgang van de hoeven van Chablis. Ik ben zeer tevreden over hoe Silverfeet werkt. Het geeft niet alleen de hoeven een mooie glans, maar het beschermt ook tegen bacteriën. Het heeft bijgedragen aan de gezonde hoeven van mijn paard. Dus als u niet tevreden bent met de conditie van de hoeven van uw paard? Dan kan ik dit product zeker aanbevelen!

 

U kan de Silverfeet producten hier vinden.

Terug naar blog

Plaats een reactie

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.